Uydudan Define Bulma Nasıl Olur?

Uydudan define bulma, Herkesin bu konuyu oldukça merak ettiğini biliyorum. Bu anlatımda sizlere Uydudan define bulma konusunda ki aramanın nasıl olduğunu anlatacağım; Bu anlatacağım konu kesin ve net bir açıklamadır. Dikkatlice okuyup anlar iseniz uydudan define bulmanın tam olarak ne olduğunu öğrenmiş olursunuz.

Aşağıdaki resimde uydudan definenin nasıl bakıldığı ile ilgili bir örnek;

uydudan define bulma
Uydudan Define Bulma

İncelediğiniz bu fotoğraf tamamen herkesin bildiği map görüntüsüdür. Define ile ilgili hiçbir alakası yoktur, böyle bir sistem dünyada yoktur, sebebi ise toprağın içinde ki metali görmek için yüksek ışınlı sinyal kullanmak gereklidir bu sistem günümüzde farklı amaç ile kullanılmaktadır. Adı X-Ray Cihazlarıdır. X-Ray Cihazları Karanlık ortamda X ve R ışınları göndererek toprak veya yumuşak cismi yok edip katı cisim olan altın,gümüş,bakır,demir vb. gibi cisimleri göstermektedir. tabi dediğim gibi bu ışınlar yüksek oranda bir sinyal olduğu için karanlık ortamda olmalıdır ve yakın mesafede ölçüm yapar 20Cm kadar derine iner bu da hiç kimsenin işine yaramaz bu cihazlar nerelerde kullanılıyor genelde hepimiz görüyoruz AVM ve bazı özel kurumların giriş kapısında önce X-Ray dediğimiz cihazdan geçiyoruz orada ki görevli personel çanta vb. eşyalarımızı açmadan içindeki metali net bir şekilde görebiliyor merak ediyorsanız görevliden rica edip ekrana bakabilirsiniz.

Aşağıda ki resimlerde X-Ray Cihazlarından geçen çantaların içinin nasıl göründüğü ile merak edenler inceleyebilir.

X-Ray CihazlarıX-Ray Cihazları


Sadece bu şekilde kullanılıyor tüm mesele budur arkadaşlar, eğer bunu uydudan yapmak istenilse bu ışınlar uydudan gönderilse tüm canlılar o anda yüksek ışınlardan insanlar dahil ölürler belki ölmezler fakat sağlıklı yaşayamazlar, sizlere uydudan define buluyoruz diyenlerin hepsi yalan konuşmakta birçok define ile uğraşan kıymetli büyüklerimiz map kullanmayı bile bilmediği için insanları kolay kandırıyorlar size ne gösterirse göstersin tamamen yalan önceden hazırladığı bir resimdir böyle birşey yoktur. eğer olsa idi devletimiz nemrut dağının içine bakardı şuan hala nemrut dağının içinde nelerin olduğunu bilen yoktur.
Özetle uydudan define bulma diye birşey yoktur. sizlere olayın mantığını anlatarak izah ettiğimi düşünüyorum umarım faydalı olmuştur. dilerseniz yorum yazarak merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.

Yorum Gönder